Rimelige hoteller og feriesteder i Dubai

0
443

Dubai er kjent av mange først og fremst for sine skyskrapere og luksushoteller – men faktisk trenger du ikke bruke hele feriebudsjettet på hotellovernatting når du besøker den solfylte ørkenmetropolen. Dubai har også et stort utvalg av rimelige hoteller med god beliggenhet, flott utsikt, tilgang til stranden og moderne fasiliteter.

Pool - Avani Palm View Dubai Hotel & Suites - Dubai - Emiratene
Poolen ved Avani Palm View Dubai Hotel & Suites(bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Rove Hotels

Reiser du på budsjett, kan du sjekke inn på et av Rove Hotels åtte Dubai-hoteller. Disse ligger i ulike deler av byen, som for eksempel Dubai Marina, La Mer Beach og Downtown. Rove-hotellene er utsmykket med eksentrisk lokalinspirert kunst og er blitt kjent som et trendy sted for yngre reisende. Her får du god design og funksjonalitet til en god pris. Fasilitetene omfatter blant annet selvbetjent innsjekking, gjør-det-selv-vaskeri og et døgnåpent supermarked. 

Priseksempel: Et rom koster fra ca. 530 kroner per natt, avhengig av beliggenhet.

Rove Hotels - Marina - Dubai - Emiratene
Gjesterom Rove Hotels Marina, Dubai (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Avani Palm View Dubai Hotel & Suites

På Avani Palm View Dubai Hotel & Suites får du får en unik blanding av strand- og byliv med moderne komfort i et av Dubais mest ettertraktede områder ved Palm Jumeirah. Med sine 48 etasjer har hotellet ikke bare en flott beliggenhet, men også en formidabel utsikt over den ikoniske palmeøya. Hotellet er ideelt for reisende som er ute etter en avslappet og moderne stemning.

Priseksempel: En studioleilighet med eget kjøkken er tilgjengelig for rundt 2499 kroner per natt.

Avani Palm View Dubai Hotel & Suites - Dubai - Emiratene
Avani Palm View Dubai Hotel & Suites (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Al Seef Heritage Hotel Dubai

Hvis du vil utforske Dubais historie, kan du bo på Al Seef Heritage Hotel Dubai. Det sjarmerende hotellet er ikke bare autentisk innredet, men ligger også rett ved gamlebyen ved siden av Dubai Creek. Dermed har du som gjest muligheten til å oppleve autentisk emiratisk kultur så snart du går utenfor døren. Her kan du utforske de mange butikkene og sidegatene i shopping- og restaurantområdet Al Seef eller ta en tradisjonell Abra-båt (vanntaxi) over til den motsatte bredden og handle på den lokale souken.

Priseksempel: En overnatting koster rundt 1300 kroner per natt.

Al Seef Heritage Hotel Dubai - Emiratene
Al Seef Heritage Hotel Dubai (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah er et moderne firestjerners hotell som ligger på ikoniske Palm Jumeirah. Med spafasiliteter på hotellet og stranden bare noen få skritt unna er hotellet perfekt for alle som foretrekker å koble av på ferien. På stranden er det også mulig å leie paddleboard eller kajakk – eller så kan du gå langs strandpromenaden mens du nyter utsikten over byen.

Priseksempel: En overnatting koster rundt 1300 kroner per natt.

Priseksemplene er fra tirsdag 3. mai for overnattinger uken etter.

Les mer om Dubai HER — Finn flere nyheter og reisetips om Dubai HER og HER

Rove Hotels - Downtown - Dubai - Emiratene
Rove Hotels Downtown, Dubai (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)