Saturday, July 24, 2021

Emirates frister med gratisbilletter til At the Top, Burj Khalifa

Emirates har nå et supert tilbud til de som planlegger en tur til Dubai i høst. Alle som booker billetter Oslo-Dubai innen 22. juli får en gratis billett til At the Top, Burj Khalifa, et av verdens høyeste observasjonsdekk. Her får du en 360 graders utsikt over hele Dubai og langt ut i ørkenen som gir deg byen i et nytt perspektiv.

Burj Kalifa - utsikt - 124 etasje - Dubai - Emirates
Utsikten fra 124. etasje i Burj Kalifa – verdens høyeste bygning (Foto: Emirates Airline)

Emirates-kunder som booker billetter, uansett kabin, får muligheten til å se den fascinerende byen Dubai fra fugleperspektiv. Booking gjøres på Emirates.com, eller via utvalgte reisebyrå ved å bruke rabattkoden TOP2021 før 22. juli. Reisen må gjennomføres innen 30. september 2021.* Billetter til Dubai fra Oslo Gardermoen har priser fra 3999. – kr under denne kampanjen. 

Burj Khalifa er en massiv struktur som skyter opp over Dubais skyline. Bygningen er en integrert del av kjente The Dubai Mall, så her er det mulighet for å få med seg flere spennende aktiviteter. Burj Khalifa er ikke bare verdens høyeste, frittstående struktur, den har også rekorden for den raskeste heisen i verden. Med en fart på 10m/s (ca 36 km/t) tar de gjester opp og ned i bygningen, noe som gir mange et godt magasug.

I 124. etasje kan besøkende ta en nærmere titt på verden som ligger under gjennom kraftige teleskop eller nyte utsikten ute på observasjonsdekket. Besøket fortsetter i etasje 125. Der er man 456 meter over havet, og har 360-graders utsikt over Dubai.

Les mer på Burj Kalifa`s nettsider HER

Nærmeste nabo til Burj Khalifa er som sagt Dubai Mall, et must når man besøker Dubai. I tillegg til shopping i over 2500 butikker, kan man også underholdes med et besøk til Dubai Aquarium og Underwater Zoo. Her er det også flere muligheter for å spise middag mens man nyter det spektakulære, musikalske showet ved Dubai Fountain.

Emirates flyr direkte til Dubai fra Oslo Gardermoen tre ganger i uken. Byen som har alt kan by på sol, strandliv og badeland i herlige sommertemperaturer. I tillegg har byen utallige fornøyelsesparker inkl. Legoland og Lego badeland.  Dubai er kjent for sin gjestfrihet og spektakulære opplevelser og var en av de første byene som fikk annerkjennelsen ‘Safe Travel’ fra World Travel and Tourism Council. Bakgrunnen er Dubais omfattende tiltak for å ivareta besøkendes helse og sikkerhet i forbindelse med Covid-19 pandemien.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Related Posts

Comments

Stay Connected

22,044FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Recent Stories