Wednesday, September 22, 2021

Tre siste A380 til Emirates

Emirates mottar i november de tre siste nye A380 fra Airbus. Det er syv måneder tidligere enn planlagt. Den opprinnelige leveringsdatoen var juni 2022.

Nyoppusset shower Spa - Emirates - Airbus A 380 - 2021
Shower Spa i First Class på Emirates A 380 (Foto: Emirates Airline)

Alle tre A380-ene blir levert med Emirates’ Premium Economy-kabin, samt det siste interiør-designet og signatur-tilbudene som private suiter, Shower Spas i First Class og den populære Onboard Lounge. I tillegg er det i Business Class mulig å legge setet helt ned til en flat seng, og skjermen i setene i alle kabinene er de største i bransjen. Der kan man kose seg med et stort utvalg serier, filmer og musikk via ice, flyselskapets underholdnings-plattform.

Kabinansatt - Emirates - Premium Economy - A 380 - B 777
Premium Premium Economy hos Emirates (Foto: Emirates Airline)

Med leveransen av disse tre siste flyene i november vil Emirates flåte bestå av 118 A380, inkludert seks som er utstyrt med den nye Premium Economy-kabinen, i tillegg til First, Business og Economy. 

– Vi har kommet til enighet om å fremskynde leveransen av de siste A380-maskinene, og har sikret finansiering for disse. De nye flyene vil også gi oss flere Premium Economy-seter som har høy etterspørsel. Vi forbereder oss på å lansere denne kabinen offisielt i de neste månedene, sier Tim Clark, President Emirates Airline

Les også: Emirates satser på A330-900 og 30 A350-900 fremfor A 380 (februar 2019)

– Emirates vil fortsette å være det flyselskapet som drifter flest av dette store og moderne flyet de neste 20 årene, og vi ønsker å sikre at Emirates A380-opplevelsen fortsetter å være en favoritt blant våre kunder ved å investere i å forbedre våre produkter og tjenester, sier han.

Nye flyseter - Emirates - A380 Business Class - 2021
De nye setene på Emirates Business Class (Foto: Emirates Airline)

Reiserestriksjonene over hele verden letter nå med utrullingen av Covid-19-vaksinene, og i løpet av oktober vil Emirates har gjenopptatt flyvningene med sine A380 til et dusin av populære ruter mellom Dubai og: Amman, Kairo, Düsseldorf, Frankfurt, Guangzhou, London Heathrow, Los Angeles, Manchester, Mauritius, Moskva, München, New York JFK, Paris, Toronto, Wien, Washington DC og Zürich.

Emirates A380 med fire kabiner flys nå på rutene til London Heathrow og Paris Charles de Gaulle. De luksuriøse setene i Premium Economy, med ekstra plass til bena, blir tilbudt som oppgraderinger til gode kunder. Emirates A380 First-, Business- og Economy-seter kan bookes på emirates.com eller via reisebyrå. 

Les flere nyheter og artikler om Emirates HER

Airbus A 380 - Emirates Airline - Dubai
Airbus A 380 (Foto: Emirates Airline)

Related Posts

Comments

Stay Connected

22,044FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Recent Stories